“Alles wat je traint gaat groeien”

Bij Pt de Smederij wordt je getraind volgens het holistisch mensmodel. Train je je lijf, hart, hoofd, geest en energie dan zullen alle vijf deze delen groeien en groei je als mens.

Neem vrijblijvend contact met me op

Wil je meer weten? Of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met me op. We gaan samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

.

PErson trainer

Wat is mijn visie

De letters PT staan bij PT de smederij niet voor personal trainer maar voor person trainer. Ik train een persoon, jij, in zijn geheel. Deze blik op de mens wordt ook wel het holistische mensmodel genoemd. In dit model wordt er niet naar de afzonderlijke delen gekeken maar naar de som van alle delen bij elkaar. Deze delen zijn:

Fysiek

Training in de gym om je kracht, uithoudingsvermogen en bewegelijkheid te verhogen. Voedingsplan voor afvallen in gewicht, gewichtsbehoud of aankomen in gewicht

Mentaal

Inzicht krijgen in je gedrag en hoe je gedrag jouw handelen beïnvloedt. Waarom doe je dingen die je doet op de manier dat je ze doet en past dit nog bij jou?

Emotioneel

Emoties uit het verleden die je in het heden belemmeren bekijken, doorleven en opruimen

Energetisch

Het lichaam behandelen met universele energie om de energiebalans en energiedoorstroming te herstellen en optimaliseren middels reiki

Spiritueel

Naar binnen keren in jezelf en daar op zoek gaan naar de antwoorden op je vragen door middel van meditatietechnieken.

Alle vijf de delen trainen

Door alle vijf de delen afzonderlijk, en in combinatie te trainen, zullen deze individueel van elkaar beter functioneren maar ook in de samenhang elkaar versterken. Dit gaat er voor zorgen dat de balans in je leven wordt hersteld en dat er persoonlijke groei zal zijn. Je gaat merken dat de kwaliteit van je leven zal verbeteren. Alles wat je traint gaat groeien!

Mijn werkwijze

Ieder persoon is uniek en heeft dus een unieke aanpak nodig. Wil jij op zoek naar een betere kwaliteit van leven dan gaan we samen kijken naar je lijf, hart, hoofd, energie en geest. We bepalen samen waar groei mag gaan plaatsvinden. De inhoud van iedere sessie staat in teken van het doel dat je voor jezelf opgesteld hebt. Dit kunnen lange termijn doelen zijn of wensen die er op dat moment aan de orde van de dag zijn. Het kan zijn dat we de ene sessie in de gym zijn om je lijf te trainen, de andere sessie kan je op de behandeltafel liggen om je energie te herstellen door middel van een reikibehandeling. We kunnen een praatsessie hebben tijdens een wandeling in het bos of een sessie waarin we meditatietechnieken doornemen. De inhoud is volledig afhankelijk van jouw behoeften!

Vul het contactformulier in op deze site en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wie ben ik

Mijn naam is Paul Heck. Van jongs af aan ben ik al bezig met persoonlijke groei en bewustzijn. Dit heeft geresulteerd in vele studies en cursussen en vele uurtjes zelfstudie met mijn neus in de boeken. Vanaf mijn volwassen leven heb ik altijd onder begeleiding gestaan van een mental coach omdat ik, buiten mijn fysieke gezondheid, het belang zag van mentale gezondheid. Daarnaast spelen sport en spiritualiteit altijd een grote rol in mijn leven. Als je dit combineert met het verlangen om je kennis in te zetten om andere mensen te helpen naar een gelukkiger leven dan is mijn levensmissie duidelijk. Het holisme heeft mij de overtuiging gegeven dat dit de manier is waarmee ik mensen kan helpen. De laatste paar jaar heb ik mij op alle vijf de holistische delen verder ontwikkeld en het is tijd geworden die kennis en inzichten in te zetten om jou te helpen.

Aanbod

Wat kan ik jou aanbieden

Neem contact op

Vul je gegevens in op dit contactformulier en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Privacy verklaring